7 начина да направим диетата по- забавна

За повечето хора на диета е синоним на забрана и скука. Разбира се, има доста начини да освежите еднообразния режим, дори е задължително, за да успеете. Например, желанието да ядете шоколади и сладкиши може да се успокои като си представяте, че ядете много от тях.

забавнозабавно2

Най- големите трудности обаче са да се изправиш срещу хранителни навици, установени още от детството, както и срещу скучната диета за отслабване.

7 ИДЕИ ЗА ПО- ЗАБАВНА ДИЕТА

Ако вашият режим за отслабване е по- забавен, със сигурност много по- лесно ще постигнете желаните резултати.

1 . Диета за отслабване не е равно на салати. Когато започнете промяна в навиците, трябва да си избиете от ума, че всичко е само салати. Ако не го направите, ще се откажете само след седмица. Разбира се, трябва да има много зеленчуци, но да се комбинират и с храни от други групи.

2 . Открийте майстор- готвача у вас. Разнообразете кухнята с нови вкусове и рецепти.

3 . Планирайте покупките. Освен че ще имате всичко необходимо, за да готвите спокойно, можете да бъдете също изабавно забавно1 по- изобретателни и, разбира се, по- атрактивни за небцето.

4 . Изследователи на вкусове. Има много варианти, за да превърнете храната в ново преживяване – ароматните подправки и билки. Много от тях са доста ефективни при отслабване, като помагат да топите по- бързо мазнините.

5 . Играйте си с цветовете. Смесвайте различни зеленчуци, за да е по- шарена трапезата ви.

6 . „Да“ на десертите. Има много варианти, които ще ви помогнат да отслабнете и да се храните по- здравословно. Потърсете подходящите рецепти за вашата диета.

7 . Научете се да замествате. Всяка рецепта може да бъде диетична, ако замените проблемните съставки в техни диетични варианти, а също и като намалите количеството.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване