Диета и тренировка на Бела Хадид

bela-hadid

Бел Хадид прекарва по- малко време във фитнеса, отколкото си мислим. Въпреки че изглежда като спортна натура, самата тя признава, че не е голяма почитателка на физическата активност. Но все пак, има своите начини да поддържа перфектно тяло.

Тренировка
Бела Хадид признава, че не тренира толкова усилено, като колежките си от Виктория Сикретс, Адриана Лима и Алесандра Амброзио, които се подготвят много прецизно за годишното ревю на марката.

За разлика от повечето звезди, Бела не е почитателка на йогата. Не я харесва, защото прекалено много я успокоява, а тя предпочита тренировка, която да й вдига адреналина. Затова предпочита кардиото. Във фитнес салата обича да тича на лента, а когато има възможност, го замества с дълги разходки из улиците на Ню Йорк.
Също като сестра си Джиджи, обича кикбокса и го практикува редовно. Това е една от дисциплините, при които участват най- много мускули на тялото. За 1 час могат да се изгорят до 700 калории.

bela-hadid-1

Food Babe: диетата на Бела Хадид
Манекенката на Виктория Сикретс, също като много други холивудски звезди, спазва режима, известен като Food Babe. Това е план за 21 дни, изработен от американката Вани Хари, за елиминираме на вредните храни и на изкуствените калории от диетата. Режимът изисква да се спрат алкохола, газираните напитки и рафинираната захар. Препоръчват се : пиене на вода с лимон и червен пипер всяка сутрин, да има 12 часа между сутрешната закуска и вечерята, във всяко хранене да се включи нещо сурово, да се пие поне веднъж дневно зелен сок.

Бела Хадид използва много и джиджифила в режима си на хранене. Коренът помага за много неща: зарежда ни с енергия, помага за по- бързото възстановяване на мускулите след тренировка. Манекенката пие по един шок с джинджифил, когато се усети изморена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване