Как да отслабваме по- лесно

Преди да започнете диетата не трябва да се преуморявате и да си поставяте цели. Определете с колко килограма искате да отслабнете – определеното тегло трябва да е реалистично и здравословно.

-dieta-(1

За да отслабнете, имайте предвид, че колкото повече тренирате и се движите и по- малко време прекарвате седнали, по- бързо ще постигнете желаните резултати. Дори да не ходите на фитнес, може да тичате в парка, да карате колело или да си правите дълги разходки на чист въздух.

Гледайте да не се обсебвате, така процесът на отслабване ще се случва по- лесно. Най- важното е да се храните здравословно и да тренирате. Ако сте във форма и се храните внимателно, няма да ви е трудно да се сдобиете с мечтаната фигура.

otslabvane-hladilnik

Избягвайте храните, които подуват корема: спрете газираното, кафето или бирата. Избягвайте пърженото, сладкото и захарните изделия.

1. Разпределете храненията. В рамките на деня трябва да са пет. Три от тях основни и 2 малки закуски. Не пропускайте хранене.
2. График. Не трябва да минават 4- 5 часа от хранене до хранене. Не трябва в нито един момент да усещате вълчи глад.
3. Плодове и зеленчуци. Дневно трябва да приемате поне 5 порции плодове и зеленчуци.
4. Протеини. Трябва да приемате качествени протеини, като рибата, например.
5. Вода. Не трябва да я забравяте. Пийте поне 2 литра, за да се чувствате добре, да храносмилате по- лесно, да поддържате кожата по- хидратирана.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване