Природни унищожители на мазнини – виж кои са:

Всички си мечтаем да ядем и да отслабваме. И макар да изглежда невероятно, има природни унищожители на мазнини, които ни позволяват да отслабваме, без изобщо да гладуваме. Нека разгледаме кои са тези храни и как действат.

topyat-maznini

КАК ДЕЙСТВАТ ПРИРОДНИТЕ УНИЩОЖИТЕЛИ НА МАЗНИНИ?

Метаболизмът превръща храните в енергия. Ако метаболизмът ни е бърз, увеличаваме енергията си и топим повече мазнини.

Природните унищожители на мазнини са храни и билки, които стимулират метаболизма, намаляват апетита и лъжат тялото като го карат да изразходва повече от натрупаната енергия.

ХРАНИ, КОИТО ТОПЯТ МАЗНИНИ:

Круши. Ако ядем по три круши на ден, ще приемаме по- малко калории дневно, тъй като високото съдържание на фибри ни кара да се чувстваме сити повече време. Можем да ги ядем преди основните хранения.

Грейпфрут. Изяждането на половин грейпфрут преди всяко хранене ни помага да отслабваме, без да променяме начина си на хранене. Това се дължи на съставка в грейпфрута, която регулира инсулина, който помага за топенето на мазнините.

Бадеми. Бадемите и здравословна диета ще ни помогнат бързо да стопим мазнините. Може да хапвате по няколко бадема като малка закуска или да ги смесите с кисело мляко.

Шоколад. Яденето на малко горчив шоколад дневно ни помага да се предпазим от натрупването на мастни клетки вgreipfrut тялото, заради антиоксидантното му действие.

Боб. Съдържат съставка, която ни помага да топим мазнините по естествен начин.

Зелен чай. Притежава термогенни свойства , които ускоряват метаболизма и топят мазнините. Богато е на антиоксиданти и не възбужда колкото кафето.

Гуарана. Използва се за намаляване на апетита. Стимулира нервната система и действат срещу натрупаните мазнини.

Йерба мате. Стимулира метаболизма, подобрява концентрацията и намалява преумората.

Ленено семе. Източник на здравословни мазнини и фибри. Умерения прием на такива мазнини е полезно и задължително за здравето ни.

Ябълки. Контролира нивата на кръвната захар, така се чувстваме сити за по- дълго време.

Кафе. Не трябва да прекаляваме с кафето. То съдържа кофеин, който ускорява метаболизма.

Картофи. Въпреки че често са забранени в диетите, те съдържат много фибри и калий, които подобряват сърдечно-съдовата система, карат ни да се чувстваме сити за дълго време. Все пак, не бива да се прекалява с количеството им.

Спанак. Не само намалява холестерола, но и подобрява метаболизма, като ни помага за отслабването.

Кисело мляко. Обезмасленото или нискомаслено е добър вариант за закуска, тъй като ни зарежда с много полезни вещества. Протеините ни държат дълго време сити и енергични.

Ускоряване на метаболизма. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване