Сутрешна тренировка

Всички знаем колко е полезно да тренираме. Въпреки това, не е едно и също в коя част от деня го правим. Голяма част от хората предпочитат да тренират сутрин. Затова нека разгледаме кои са предимствата.

trenirovka-sutrin

Правенето на упражнения сутрин прави хората по- стриктни и постоянни: близо 90% от хората, които тренират сутрин, не се отказват. Чрез физическото натоварване в началото на деня ускорявате метаболизма си за почти целия ден. Така ще топите повече калории, апетитът ви ще е по- регулиран и ще ядете по- малко. Всичко това води до отслабване. А и ще имате енергия за целия ден.

Ако тренираме винаги по едно и също време, ще се будим също в определен час, което е добре за регулирането на trenirovkaендокринната и сърдечната система. Тялото е много по- енергично. По този начин регулирате кръвното и сърдечната дейност.

Освен това, сутрешната тренировка подобрява и работата на мозъка.

БЪРЗИ УПРАЖНЕНИЯ СУТРИН

Има много варианти за сутрешна тренировка. Важното е да й отделите между половин и един час, като включите кардио и упражнения за издръжливост.

Разходка, каране на колело, плуване или тичане са сред най- добрите варианти. Може да си правите и упражнения у дома, като откриете клипове с подходяща тренировка.

Сутрешна тренировка. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване