Диета с ориз

Диетата с ориз е много повече от хранителен план, тъй като се състои от физическа, емоционална и духовна програма, които се превръщат в начин на живот, обяснява създателката на режима Кити Росати. Нека разгледаме положителните и отрицателните страни на диетата с ориз:

dieta-s-oriz

Какво може да се яде? Името на диетата не е съвсем точно, тъй като не означава да се яде само ориз. Също можете да ядете плодове, зеленчуци, зърнени култури, боб и пр. В началото се приемат само по 800 калории на ден. После се увеличават постепенно, докато стигнат 1200 калории.

Много ли е строга? Диетата с ориз изисква много усилия, тъй като включва значително намаляване на калориите,oriz-sas-zelenchutsi както и спирането на мазнините и захарта. Това я прави много строга диета.

Има ли ограничения? Като повечето режими за отслабване и диетата с ориз има ограничения. Не ви доставя нито достатъчно калций, нито витамин Д. Затова трябва да ги взимате допълнително. Също така не включва достатъчно протеини.

Ако я съчетаете с упражнения и техники за медитация, диетата с ориз обещава да отслабнете с около 10 кг за месец. Но не се съблазнявайте от това число. Ако искате да отслабнете, бъдете отговорни. Потърсете специалист, ако не се чувствате уверени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване