В Дубай плащат със злато за отслабване

отслабване в дубай

В Дубай плащат със злато за отслабване

В Дубай стартираха невиждана никъде по света здравна инициатива, имаща отношение към все по – увеличаващото се затлъстяване на населението. Властите обявиха чрез местните медии, че всеки провел успешен курс по отслабване ще бъде възнаграждаван с по 1 грам самородно злато за стопен килограм.

Според обявлението, за спечелен килограм при отслабване ще бъдете възнаграден с грам злато, което е на стойност около 50 американски долара. Желаещите да се включат в надпреварата трябва да се регистрират на определените за това медицински пунктове, където специалисти ще измерят настоящото им тегло и това след провеждане на курса.

Все пак властите взеха мерки да не влязат в преразход и уточниха, че максималната награда ще бъде за два килограма, или максимум два грама злато. Уграничение в броя на участниците в състезанието по отслабване обаче няма. Тази уникална инициатива в арабската държава е поредният опит на правителството да насърчи здравословният начин на живот.

За разлика от Дубай, в България всеки е длъжен да се грижи сам за себе си, особено в по – малките общини. В огромна част от населените места няма дори и една спортна площадка, а властите даже разрушават съществуващите водени от неясни мотиви.

отслабване в дубай

Дубай

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване