Диета за отслабване преди да заминете за морето

отслабване мореВсеки иска преди да е заминал на море да е направил фигурата си идеална. Как обаче да стане това? Диети за отслабване много, но коя точно да изберете? Ако спазвате правилата на тази диета, която ще ви предложим разработена специално от френски учени ще постигнете завидни резултати. С нейната помощ за по – малко от седмица ще отслабнете с повече от четири килограма, лицето ви ще придобие красив цвят и съня ви ще бъде спокоен.
Диетата препоръчва да не превишавате 1200 калории за един ден. Менюто се състои предимно от плодове и зеленчуци. Това е хубаво, защото те са изключително богати на минерали и витамини. Растителните влакнини, които съдържат подобряват храносмилането и пречат на напълняването. Също така стимулират стомаха да работи много точно, освобождават организма от токсините и освен, че помагат за отслабването правят по – красив тена на лицето. Когато организма е пречистен се справя изключително по – добре в сравнение с преди това. За това и не само тази, море отслабванено и почти всички диети за отслабване се основават на плодовете и зеленчуците.

Няма ограничения, хапвайте такива, които има на пазарите, взависимост от сезона. Храната е различна всеки ден, но пък за сметка на това много полезна. Към плодовете спокойно можете да добавите канела, позволени са яйцата, мюслито, пълнозърнестия хляб, сиренето, риба, пилешко и пуешко месо, дробчета и кашкавал. Не е задължително да консумирате само пресни плодове – ако обичате сушени, не се колебайте да си похапнете от тях. За пиене са ви позволени прясно изцедени сокове, кафе, чай, обезмаслено мляко. Внимавайте обаче с количеството, защото плодовете съдърват в себе си естествена захар, и ако прекалите с техния прием, то диетата няма да даде много добри резултати.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване