Само за мъже: Наръчник за топене на мазнини за начинаещи – Диета

dieta-za-mujete

Повечето тренировки за отслабване се свързват с културизма или кардиото. Но не са базирани на най- добрите научни познания. Ако искате да отслабнете, трябва фокусът ви да се съсредоточи върху две основни направления – храна (диета) и спорт.

ДИЕТА

Важно е да следим какво ядем, не само за да успешно отслабването ни, но и да усвоим здравословни навици.

Най- лесният начин да не пропускате нищо, е като си водите дневник. Все пак, във фитнес залите има огледала, в които да проверяваме дали извършваме правилно движенията. С дневника е същото – ще можем да следим за правилните хранителни навици.

Дневникът е важен компонент през първите две седмици. Така ще добиете представа за навиците си, калорийната стойност на храната, размера на порциите. Наистина ще почувствате, че си отваряте очите.

Има много безплатни приложения, които можете да свалите на телефона си.

dieta-muje

От храните, които отбелязвате в дневника си, кои са първите, които трябва да изхвърлите от диетата си? Пържените картофи и газираното, според повечето диетолози.

Вместо да ядете пържени картофи, заместете ги с плодове. Може да изядете голяма порция боровинки, без да се притеснявате и да чувствате вина. 100 грама боровинки съдърга 1 мг натрий, а порция пържени картофи – 125 мл. Високото съдържание на натрий в пържените картофи кара тялото ви да задържа течности, като така ще постигнете по- бързо видими резултати.

Със сигурност трябва да елиминирате газираното, дори да е Light. 240 грама кока- кола съдържа 100 калории и 28 грама захар и въглехидрати. Тези вещества лъжат тялото, че има много енергия и го кара да трупа мазнини. Натуралните сокове в кутии, спортните напитки и алкохолът също не са препоръчителни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване