Черен пипер – ефективен помощник в отслабването

Подправките са добра алтернатива в диетичното хранене. Повечето от тях са много полезни за фигурата. Сред тях е и черният пипер, който помага за топенето на мазнините.

cheren-piper-otslabvane

Пиперинът, веществото, което придава пикантния вкус на подправката, спира образуването на нови мастни клетки в тялото. Определено няма да съжалявате, ако направите подправката част от ежедневното си меню.

Учените са категорични, че черният пипер трябва да се използва в борбата с килограмите. Пиперинът има антиоксидантни свойства, предпазва от гастроинтестинални проблеми и подуване на корема.

Въпреки че пиперинът в черния пипер действа на молекулярно ниво, учените не могат да установят колко точно трябва да се използва от него, за да се постигнат ефективни резултати в отслабването. Затова най- добре е да го съчетаете с диета за отслабване.

cheren-piper-dieta

Най- добрият вариант да съхраните пиперина в черния пипер, е като го купите на зърна и го смелите у дома на прах. Може да го използвате за овкусяване на сосове, салати, месо и пр.

Разбира се, само в прием на черен пипер не може да разчитате за постигане на желаните резултати. Най- добре е да го съчетаете с подходяща и балансирана диета за отслабване.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване