Как да отслабваме, без да допускаме грешки

Как да сваляме килограми, без да допускаме грешки, е въпрос, който си задава всеки преди да премине към диетата за отслабване.

otslabvane-problemi

Саможертвата трябва да си заслужава и затова не трябва да допускаме грешки, когато пристъпим към действие. Ако контролирате храненето, тренирате повече, по кантарът не показва по- ниски резултати, трябва да помислете къде грешите.

Например, сигурно в един момент сте заместили някое от храненията с шейк, който ни помага да отслабнем. Помогна ли ви обаче?

dieta-saveti-2

ТИПИЧНИ ГРЕШКИ ПРИ БЪРЗОТО ОТСЛАБВАНЕ

Трудно е човек да се почувства сит, ако е само на един шейк. Има много здравословни варианти с малко калории, като плодова салата, кисело мляко с боровинки, без мазнини и с пресни плодове.

Но това е само една от грешките, които се допускат при бързото отслабване. Друга такава е да пропуснем закуската или вечерята. Да не пием вода, а вместо нея да се наливаме с диетични напитки.

За да не оставате в капана на тегло, трябва да откриете правилното съчетание от диета за отслабване и тренировка, които да са подходящи за вас.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване