Какви са ползите от вдигането на тежести – Виж Тук:

tialo-liato

Вдигането на тежести е упражнение, което помага за стягането на мускулите. Освен това ни поддържа в отлична форма. Но има още много полезни за здравето и външността ви свойства.

Ето как тежестите могат да променят живота ви:

1 Ще разберете значението на глада. Някои хора казват, че не можете да усетите истински глад, докато не започнете да тренирате с тежести. Когато сте гладни от нерви или усетите, че ви се яде в неподходящи моменти, ще осъзнаете, че няма нищо общо с истинския глад.

2 Ще се гордеете с мускулите си. Въпреки че обикновено свързваме мускулите само в мъжете, и за жените е важно да са стегнати. Колкото повече тренирате, ще се чувствате по- горди със себе си.

3 По- лесно ще извършвате физическа дейност. Упражненията с тежести помагат да развивате мускулната си маса. Това ще ви е полезно в ежедневието. Ще видите, че извършването на физическа дейност ще ви е все по- лесно.

tejesti-1

4 Ще се чувствате по- самоуверени. Преди не сте се чувствали сигурни да извършвате физически усилия и сте разчитали на половинката си. Сега можете да се чувствате по- самоуверени и да не зависите толкова от другите.

5 Ще си припомните значението на протеините. Те имат фундаментална роля за вдигането на тежестите. Без тях, трудно ще постигнете реални резултати. Вдигането на тежести ще промени начина ви на хранене.

6 Ще повдигнете самочувствието си. Да сте по- силни, ще ви накара да се чувствате по- самоуверени. Ще вдигнете самочувствието си.

Вдигането на тежести не е полезно само за мъжете. Този вид упражнение е много важен и за женската физика.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване