Глад и тренировки в баланс

Ако редовно тренирате, но това не се отразява в сваляне на тегло, трябва да прегледате начина си на хранене. Жените с умерена активност обикновено приемат между 1, 800 и 2, 200 калории, за да поддържат теглото си. За да отслабнете, трябва да намалите с между 250 и 500 калории дневното си меню. Може да ви изглежда лесно, но изобщо не е така.

trenirovka-hrana

След тренировка адреналинът и ендорфините си много високи и обикновено си хапване нещо по- висококалорично. Изследване сред студенти показва, че изяждат три пъти повече калории, отколкото са изгорили по време на тренировка. Много жени компенсират усилията във фитнеса, като после не се движат изобщо през целия ден.

Дори да можете да устоите на изкушенията, състоянието на тялото ви след упражнения (изтощение, слабост, глад) засилват идеята за прием на „гориво“. Но не прекалявайте с енергийните напитки или други подобни стимулиращи субстанции.

trenirovka-hranene

Това не означава, че не трябва да ядете след тренировка. Има храни, които помагат за възстановяването на мускулите и възстановяват резерва от гликоген. Нещо с 200 калории, например, ще ви е напълно достатъчно, за да не чувствате глад (половин сандвич с пуешко или пилешко месо), половин час след тренировката. „

Перфектният баланс

Когато синхронизирате храненето и тренировките, бъдете търпеливи: задоволителното отслабване изисква време. Правилното отслабване означава да се топят натрупани мазнини. Комбинацията от кардио упражнения, тежести и балансирано хранене предизвиква по- бавно отслабване, но пък се свалят повече килограми и се усвояват добри навици.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване