8 идеи за по- ефективна тренировка

trenirovki-muskuli

Правенето на упражнения не е толкова лесно, колкото ви изглежда. Особено когато резултатите не се появяват веднага. В този момент не трябва да се отказвате, а да продължите да полагате усилия.

Вашата тренировка трябва да включва тези пет елемента задължително: упражнения за сила, аеробика, упражнения за баланс, за гъвкавост и за разтягане.

Ето как тренировката ви да бъде още по- ефективна:

1 Поставете си цели. Трябва да сме реалисти и да имате много ясни цели, които да преследвате с тренировката си. Ако го направите, ще постигнете желаното от тренировката. Започнете с леки предизвикателства и постепенно увеличавайте интензивността.

2 Подходящи дрехи. Използвайте дрехи, които са ви удобни и улесняват потенето. Има интелигентни дрехи, които елиминират потта за минути и поддържат подходяща температура.

3 Затоплете и разтегнете мускулите си. Трябва да отделите време за загрявка и разтягане преди да започнете същинската тренировка. Така намалявате риска от контузии и разтягания, подобрявате кръвообращението и гъвкавостта.

trenirovka-dishane

4 Не нарушавайте тренировката. Трябва да сте постоянни. Следвайте тренировката си стриктно, като спазвате и почивките.

5 Хидратирайте се. Правилната хидратация ни осигурява енергията, от която се нуждаем.

6 Променяйте ритъма. Друг съвет за подобряване на тренировката е да променяте интензитета. Така тялото ви ще работи повече и ще постигнете по- добри резултати.

7 Поддържайте мозъка си в баланс. Когато мозъкът и тялото са синхронизирани, тренировката е по- ефективна. Ще увеличите мускулната си сила, гъвкавостта, баланса и координацията.

8 Грижете се за дишането си. Това е много важно за издръжливостта ви. Когато тялото ви е изпълнено с кислород, работи по- добре и осигурява повече енергия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване