Как да премахнете мазнините от корема с упражнения?

dadadaaaaaПо някаква причина повечето момичета са убедени, че ежедневните коремни преси ще ги освободят от мазнините на корема и бедрата и ще им дадат тънка талия. Това е огромна грешка, защото коремните упражнения са предназначени да направят корема по-привлекателен и спортен, но не и да го освободят от мазнините и „спасителният пояс“ около талията.

За да се стопят мазнините по корема и бедрата се изискват специални упражнения, насочени към изгаряне на мазнини, а не към укрепване на мускулатурата. Както е известно, кислородът помага в разграждането на мазнините. За увеличаването му в тялото трябва да се изпълняват дихателни упражнения, които стимулират изгарянето на мазнините и метаболитните процеси.

Диафрагмалното дишане ускорява притока на кислород до всички тъкани и клетки на тялото. От статично положение, с умерени движения ще си помогнете да премахнете излишната мазнина от корема завинаги. Много добър набор от упражнения за тази цел са упражненията за диафгарма. Много мъже и жени по целия свят са ги избрали, за да отслабнат и да работят над фигурата си.

Ако желаете, можете да изберете няколко упражнения и да ги правите всеки ден в продължение на 15-20 минути на ден. Резултатът ще бъде забележим от първия ден и ще се почувствате много по-добре, защото ще се разпръсне  кислород в организма, а това е един много важен момент.

Добре да се съчетае и с разтоварващи дни.

1388998140Да се каже, че една диета може да помогне да се отървете от досадни тлъстини е глупаво, защото за да „изваете“ красиво тяло с тънка талия, плосък корем и тонизирана кожа се нуждаете от много практика. За да се отърве от тези допълнителни 2-3 килограма ще ви помогнат  разтоварващите дни на диета, които са в състояние, без вреда за организма да отнесе застоялата течност и да прогони мазнините от организма.

С правилно хранене и спорт ще изваете най-вече „удобните“ места на тялото – корема и бедрата. Но разтоварващите дни трябва да се извършват правилно и във всеки случай да не се гладува. Изберете натурален продукт, който е с ниско съдържание на мазнини и  калории и го яжте през деня. Това може да бъде сирене, кисело мляко, краставици, ябълки  и всичко, което е добро и най-важното – да ви харесва, защото тогава вероятността от провал на диетата е минимален. Само не злоупотребявайте с разтоварването! Един или два пъти седмично би било достатъчно. Ако корема е малък, резултатите са видни още на следващата сутрин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване