Чай от мента и кимион за отслабване

чайКимионът и ментата са две средства, с които можете да отслабнете по различни причини. Предлагаме ви домашна рецепта, която можете да консумирате през целия ден.

Кимионът винаги се е приемал като подправка, която може да се използва само в определени случаи, тъй като има доста силен вкус и не е подходящ за всеки тип ядене. Но качествата му далеч не се изчерпват с това – има много други, които са полезни за здравето.

Можете да го използвате в една проста комбинация като в нашата рецепта за отслабване. Освен че с напитката от кимион и мента ще топите мазнините и килограмите, тя ще се отрази добре и на храносмилателния ви тракт.

Съставки:

– 1 литър вода
– 1 лъжица смелен кимион
– 1 лъжица смелен кориандър
– 1 лъжица сухи цветове от лайкакимион
– 1 стрък мента

Начин на приготвяне:

Сложете кориандъра и кимиона да врат в 1 литър вода за 5 минути. Спрете котлона, сложете лайката и ментата и покрийте съда. Нека престоят така 10 минути. После прецедете и вече имате отварата от кимион и мента за отслабване.

Пийте по 3 чаши на ден. Една – сутрин на гладно, втората – следобед и последната преди лягане. Отварата стимулира отделянето на течности, премахва газовете в стомаха.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване