Медът в комбинация с канела предизвиква отслабване и лекува 1000 болести

med_kanelaКолко е полезен меда се знае още от древността, а в комбинация с канела лекува много болести и помага за отслабването.
Канелата регулира кръвната захар, лекува гъбични инфекции, източник е на калций, фибри и желязо.
Комбинацията от тези два продукта повишава енергията, желанието за секс, пречиства храносмилателния тракт и т.н.
Ако искате да отслабнете, приложете диетата с мед и канела, употребявайте ги в съотношение едно към две – ако сложите една лъжица канела, добавете две лъжици мед към него. Приготвят се по следния начин:
Изсипвате канелата в чаша вряла вода и я оставяте така тридесет минути да кисне. След това добавете меда, но чак когато водата е изстинала, защото така в противен случай ще се унищожат ензимите в него. Половината от тази отвара пийте преди лягане, а след като се med_kanela1събудите изпийте останалата част, но не я претопляйте. Не добавяйте нищо друго към тази рецепта. Не е задължително да пиете отварата през деня. След цялото това нещо със сигурност ще отслабнете, а освен това и ще сте с пречистен храносмилателен тракт от паразити, бактерии и гъбички, затрудняващи храносмилането.
Меда и канелата могат да ви отърват и от зъбобол, инфекции на пикочния мехур, настинка, кожни инфекции, разстроен стомах, висок холестерол. Лекуват и ухапвания от насекоми, справят се с лошия дъх – стига само всяка сутрин да си изплаквате устата с лъжица мед и лъжица канела, залети с гореща вода. Така целия ден ще имате свеж дъх.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване