Най – ефикасната диета за отслабване – с кафе, кокос и канела

кафе отслабванеТя влияе положително на имунната система, помага да се пречистят кръвоносните съдове и гарнатира отслабването. Макар и малко странна тя става все по – известна и привлича все повече хора, готови да я изпробват, защото освен, че е проста не излиза и скъпо. Трябват ви само канела, кафе и кокосово масло.
Кокосовото масло е изключително полезно, защото чисти кръвоносната система и натрупаните вредни вещества в организма. А тези, които не обичат кафе, вместо него могат да пият чай.
И така сутрин в кафето си сложете малко кокосово масло – три лъжици, а след това го поръсете обилно с канела. Разбъркайте цялото това нещо, и го изпийте.
Тази напитка е страшно засищаща, намалява риска от заболяване от диабет, влияе добре на сърцето, и помага за значителното отслабване.
кокосКокосовото масло и кафето влияят добре и на работата на мозъка, полезни са за щитовидната жлеза, имунната система. Повишават метаболизма.
Ако го пиете редовно и кожата ви ще стане по – красива и мека, тъй като кокосовото масло се бори със стареенето на клетките.
Основателят на тази диета е Дейвид Аспри, разбрал за полезните дийствия на тази напитка от хората в Тибет. Те редовно пиели чай, в която слагали мас и всички имали стройни тела.
Тази диета има няколко разновидности
Диета с кокосово масло
Разделена е на четири фази
Фаза 1
Продължава 21 дни, включва три хранения на ден, две закуски, състоящи се от протеини и зеленчуци
Да се избягват зърнените храни, плодовете и сладкото.
За това време се отслабва с пет килограма
Фаза 2
Прочистване
Пият се само напиткиканела
Фаза 3
Ядат се пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци
Фаза 4
Посветен е на запазване постигнатите резултати. Можете да добавите някои неща към менюто си, но избягвайте алкохола и сладкото
Всеки ден консумирайте по три лъжици кокосово масло.
Диета с кафе
Не я спазвайте прекалено дълго време. Отслабването е гарантирано, защото диетата е доста строга. Кафето намалява апетита, забързва обмяната на вещеставата и засища. За три дни можете да отслабнете с 8 килограма. През това време позволено е само кафето и то без захар, и минерална вода. Два часа преди да си легнете не пийте нещо. Ако усетите някакъв дискомфорт спрете диетата и се обърнете към лекар.
Как се отваря кокосов орех! ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/P9Z9s8X1Mik

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване