Зелен шейк за лесно отслабване

zelenchukov-sok

Зелените шейкове са много ефективни за отслабване. Помагат ни да регулираме организма си, хидратират кожата ни, докато сваляме излишните килограми. Има различни варианти за рецепти за зелени шейкове.

Приготвяте се на основата на плодове и зеленчуци. Тези напитки са много модерни сред холивудските звезди. Освен че пречистват организма от токсините, помагат много и в отслабването. Правят кожата по- красива.

Нашата рецепта е подходяща за засищане на глада и прием през първите часове на сутринта. Приготвя се от: целина, спанак, краставица, зелена ябълка и ананас.

celina-zdrave

Целината бори запека и улеснява храносмилането. Спанакът е богат на фибра и омега- 3. Краставицата хидратира, намалява подуването и въздейства директно върху кожата. Ананасът ускорява метаболизма, предпазва от дехидратация и помага при задържане на течности.

Съставки:

– 5 стръка целина
– 1 връзка спанак
– 1 краставица
– 2 зелени ябълки
– ½ ананас

Начин на приготвяне:

Измийте продуктите. Махнете кората на ананаса и обелете краставицата. Нарежете продуктите на ситни парчета. Сложете да се разбийте на максимална скорост за една минута.

Този шейк не се прецежда. Пие се веднага щом се приготви. Не го дръжте повече от половин час. Шейкът е богат на антиоксиданти и ще се отрази чудесно на външния ни вид.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване