Защо не отслабвам там, където ми е най- нужно?

otslabvane-podpravki

Отчаяно се опитвате да стопите бричове по бедрата, всъщност най- бързо се топят гърдите ви. Има физиологични причини, поради които се отслабва по- лесно в горната част на тялото, отколкото в долната.

Противно на това, което си мислите, когато отслабваме, това се случва равномерно по всички страни. Дори когато някои мазнини отговарят по- лесно, отколкото други.

По- лесно се отслабва в горната част на тялото, отколкото в долната, тъй като мастните клетки са различни според местоположението си: мазнините натрупани в горната част на тялото, особено в областта на корема, са първите, които изчезват, когато сме на диета. Това е добра новина, тъй като мазнините в областта на корема са много вредни за здравето.

otslabvane-saveti

Ханш и бедра – най- трудни за отслабване

Мазнините по ханша и бедрата не създават пречки за функционирането на тялото, напротив, при жените имат важна роля. Представляват резерва, която позволява да се справим с предизвикателството на бременността и кърменето. При жените мазнините първо се натрупват в долната част на тялото (ханш, бедра) и тъй като имат определена роля, трудно се топят. Когато жените правят диета, могат да свалят с един размер панталона или полата, но в същото време бюстът им може също да отслабне. Гърдите са изградени основно от мазнини.

Трудно се променя силуета

Винаги е добре да си припомняме, че отслабването изтънява тялото, но не променя генерално структурата на тялото. Винаги трябва да го имаме предвид, за да се предпазим от големи разочарования. Преди да търсим начини да отслабнем, трябва да приемем структурата на тялото си.

Тъй като много жени имат неправилно възприятие на тялото си, някои постоянно се критикуват, че са дебели. На други пък постоянно им се струва, че бедрата и ханшът им са огромни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване