Топ съвети за тънка талия

Талията е една от критичните зони на тялото. Мазнините се трупат лесно там, а трудно се топят. Оформянето й изисква много усилия и поддръжка. Не е достатъчно само да внимаваме с храната. Трябва да мислим и за двигателната активност.

За да се справим със сложната задача по извайването на талията, можем да спазваме няколко съвета как да го постигнем:

1. Чаша вода сутрин. Пие се на гладно, преди още да сме закусили. Може да се добави и малко лимонов сок. Активира метаболизма и помага на храносмилателния тракт да се очисти.

2. Грижа за чревния тракт. За да се радваме на редовен стомах, трябва да включим повече фибри, особено на закуска. Можем да си ги набавим от плодове, като киви, ябълка, круша и пр. Не бива да забравяме редовната консумация на пробиотици, като кисело мляко, които също поддържат правилната работа на червата.

otslabvane-6

3. Движение. Това е начинът да изгаряме калориите и да топим мазнините. А ако включим и подходящи упражнения за корем и талия, бързо ще постигнем целта си.

4. Масажи. Препоръчват се леки масажи в областта. Може да се правят и с някакво масло, полезно за кожата, като бадемовото. По този начин се подобрява мускулния тонус. Особено се препоръчва, ако не се правят упражнения.

5. Диета. Хранителният режим не трябва да е строг, но все пак, трябва да се избягват захарни изделия, както и тестени. Препоръчителна е консумацията на повече плодове и зеленчуци. Зърнените храни също трябва да се застъпени в менюто ни. Не бива да забравяме и полезните мазнини, които са полезни за метаболизма. Въглехидратите също не трябва да се изключват от менюто, макар че някои видове трябва да се ограничават, като захарта и бялото брашно.

6. Салати. Менюто ни трябва да е разнообразно откъм храни и ястия. Но салатите задължително трябва да присъстват. Могат да се овкусяват с малко зехтин, лимонов сок или оцет. Може и малко сол.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване