Техники за бързо топене на мазнините

Топенето на мазнините чрез правене на упражнения често се оказва сложна задача за организма и той не реагира по желания начин.

korem-mazninite

Според изследвания на университета във Флорида, бързото отслабване не е толкова лошо, тъй като по този начин се отслабва повече и за по- дълъг период, без възстановяване.

ВКЛЮЧЕТЕ ДОКАЗАНИ ТЕХНИКИ

За да стопите мазнините и да отслабнете повече, ви предлагаме най- функциониращите правила:
1. Ранна тренировка. 1 кг мазнини се топи по- бързо, ако правим упражнението сутрин, в сравнение със следобеда.
2. Правете паузи. Хората, които разпределят тренировката си на части, например, да се раздели на две, изгарят повече мазнини, от хората, които тренират без да спират. След почивката се отделят хормони, които помагат за по- бързото топене на мазнините.

pot-otslabvane
3. Упражнения с висока интензивност. Този тип тренировки увеличава освобождаването на хормони на растежа, като използва мазнините за енергия.
4. Енергична разходка. Ако направите разходка следобед, чувствате прилив на енергия. Само 20 минути аеробна активност като тази, помага да изгорим близо 75 калории.
5. Използвайте краката. При изкачването и слизането по стълби се активират мускулните влакна на краката чрез бързи контракции, така се изгарят ефективно калории и мазнини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване