Пригответе вашия домашен шейк за отслабване!

Домашните шейкове за отслабване са чудесна добавка към диетата ни за отслабване. Шейковете не са магическа формула за сваляне на килограми, но се приготвят лесно и бързо, нискокалорични са. Осигуряват ни фибри, витамини, минерали, протеини и пр.

sheik-dieta

Ключът към отслабването е да приемате по- малко калории, отколкото изразходвате. А шейковете ще ви помогнат да го постигнете. Полезно е да знаете от колко калории се нуждаете, за да сте здрави. Трябва да знаете и колко приемате, за да постигнете необходимия за отслабването дефицит. Чрез шейковете лесно можете да измервате калориите, които приемате.

Хранителен баланс. За да сте здрави и да успеете да отслабнете, трябва да поддържате хранителния баланс. Плодовете, които съдържат много захар, като грозде, банани и портокали съдържат повече калории от тези, които съдържат по- малко захар. Затова, избирайте плодове, които не съдържат много захар. Съчетавайте ги със зеленчуци, за да постигнете желания резултат чрез шейка.

sheik-proteini

Протеините също са важен елемент, за да сме сити по- дълго време. Можете да добавите протеин на прах, 1 с.л. орехи, малко фъстъчено масло, обикновено кисело мляко или прясно.

Едно от най- трудните неща е хем да намалите калориите, хем да сте сити за повече време. Фибрата е много важна, защото е лесна за храносмилането. Може да добавите към шейка си ленено семе, чия, и др.

Запишете си пропорциите, които използвате в рецептата, за да можете да я правите многократно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване