Помощ при отслабване

За да отслабнем, както е известно, трябва да направим диета, което означава да се храним здравословно и пълноценно. Може би няма чак такова значение коя точно диета за отслабване ще изберем, а колко искаме да постигнем успех.

dieta-saveti-2

Първото и най- важно нещо, за да изпълним целта си, е ДА ПОЕМЕМ АНГАЖИМЕНТ ПРЕД СЕБЕ СИ.

Започваме да се питаме: КАКВО ДА НАПРАВЯ, ЗА ДА ОТСЛАБНА?

Както казахме, първата стъпка е да поемем ангажимент.

Това означава, че трябва да включим в ежедневието си неща като: диета за отслабване, не много строга, така че да може да се спазва повече време, и редовни тренировка.

otslabvane-problemi

Отслабването не се постига от днес за утре. Това е продължителен процес във времето, затова не трябва да се отчайваме, защото все пак, натрупването на килограмите, които се опитваме да свалим, също не се случило от днес да утре.

Не се притеснявайте от реакциите на околните. Изберете си диета, а след това и подходящи упражнения. За да постигнете крайната цел, е необходимо да съчетаете и двете: диета + упражнения.

Разбира се, при много хора макар и двете неща да се спазват, пак не се постигат резултати. Причината е, че при всеки човек метаболизмът действа по различен начин. Тук вече зависи кой има волята да го постигне и кой ще се откаже при първото разочарование.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване