Няколко важни неща преди да се качите на кантара

kantar-1

Когато започвате диета, е много вероятно да се вманиачите по тегленето на кантара. Това изобщо няма да ви помогне да отслабнете по- лесно, дори е възможно да ви депресира.

С други думи, кантарът може да се превърне в най- лошият ви враг. Ето няколко важни съвета, за да го използвате правилно и да ви бъде наистина от полза.

Най- много веднъж седмично

Кантарът не може да ви става мания. Важното е да водите здравословен начин на живот, активен и изпълнен с интересни занимания. За да го постигнете, трябва да се теглите най- много веднъж седмично.

kantar

Седмично се измерват по- лесно резултатите и са достатъчно дни на брой, за да стане ясно дали сте отслабнали поради изхвърляне на течности, както и да стане ясно, че няма йо- йо ефект.

Най- подходящият ден за теглене е сряда сутрин. Това е средата на седмицата, затова е най- добре да го правите тогава. Важно е и по кое време се теглите. Вечер обикновено сме с няколко грама по- тежки.

Чувствайте се добре в кожата си

Отслабването трябва да е дългосрочна цел в живота ви. Няма как да визуализирате резултатите си само чрез кантара. Правете го всеки път, когато ходите, когато ходите във фитнеса или когато отказвате някое изкушаващо ястие.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване