Неподозирани пречки в отслабването

Представяме ви 7 причини, които може би ви пречат да отслабнете, въпреки че се храните здравословно и правите упражнения.

kantar

1. Не пиете вода. Когато пиете редовно вода, помагате на тялото да изхвърли всичко, от което не се нуждае, дори мазнините. Помага ни да контролираме и порциите, защото по- бързо се засищаме.
2. Правите само кардио. Ако прекарвате часове на пътеката, но не вдигате тежести, губите важна част от тренировката. Вдигането на тежести предпазва от контузии и прави ставите по- силни. Увеличава мускулната маса и ускорява метаболизма.
3. Много здравословна храна. Орехи, авокадо, паста, зехтин и горчив шоколад, са все здравословни храни, но имат и доста калории. Трябва да внимавате.

otslabvane-4-kg
4. Не спите достатъчно. За да тренирате, имате нужда от енергия и когато не спим достатъчно, тялото губи способността си да контролира апетита.
5. Не режете храната. Нещо толкова елементарно, като рязането на храната, помага да ядем по- малко и да се чувстваме сити повече време.
6. Вашата половинка. Когато се стараем да водим здравословен начин на живот, е много по- лесно, когато половинката го прави също с нас. Но обикновено не е така. Все пак, трябва да говорите с него и да го помолите поне да не ви изкушава с пица или други лакомства.
7. Храните се на крак. Да отворите хладилника и да ядете или да застанете до масата, не пести време и енергия, а само води до безконтролно хранене.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване