Можем ли да отслабнем, без да загубим бюста си?

stegnato-tyalo

Дори да имаме за сваляне само 5 кг, тази промяна в теглото се отразява веднага и на бюста ни. Има ли начин да отслабнем, без да загубим ценни сантиметри от гръдната обиколка?

Истината е, че е малко вероятно да отслабвате, без да намалява бюста ви. Причината е, че се състои почти изцяло от мастна тъкан.

Гърдата е изградена от млечни канали, мазнини и млечни жлези. Затова да се отслабне, без да намалеят гърдите ни, е много трудно, защото мазнините придават обема им. Диетата и тренировките топят и мазнините в бюста ни, както навсякъде другаде по тялото ни.

vdigane-na-tejesti

Ако искате да отслабнете чрез тренировки, упражненията за топене на мазнините започват първо от висцералната зона, след това торакса, ръцете, гърба и корема. Гърдите са част от торакса, затова когато започнат да намаляват мазнините в тази зона, и с бюста ни ще стане същото.

На практика, няма конкретно решение на проблема. Има упражнения за оформяне на гърди и стягане, които можем да правим. Но няма как да заместим мазнините, които се намират отвътре.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване