Как да стопим мазнините с вода и лимон?

limoni-sok

Японско изследване от 2008 г. доказа, че вещества, които се съдържат в лимоните, стимулират отслабването и пречат на напълняването. В продължение на 3 месеца са наблюдавани група мишки, от които едните се хранели с много мазнини, а другите били на диета с малко мазнини, в която били включени полифеноли от кората на лимоните. Увеличаването на телесната мазнина, натрупването на мастни депа, развиването на хиперлипидемия, на хиперглуцемия и инсулинова резистентност били потиснати от полифенолите на лимона.

Съставки:

– 225 мл вода
– 2 с.л. сок от изцеден лимон

limoni-kosa

Начин на приготвяне:

1. Смесете 225 мл вода и 2 лъжици лимонов сок. Пийте го всяка сутрин, за да помогнете за стимулирането на храносмилателната система и елиминиране на токсините. Натрупването на токсини пречи на тялото да усвои пълноценно хранителните вещества. Когато организмът започне да ги усвоява по- ефикасно, трябва да приемаме по- малко храна и е възможно апетитът ни да намалее.
2. Пийте тази смес преди всяко хранене, за да подобрите храносмилането си.
3. Освен това, напитката подобрява усвояването на калций и изгарянето на мазнините. Лимоновия сок повишава храносмилателната система и помага на тялото да усвоява калций и увеличава киселинността в храносмилателната система.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване