Как да стегнем отпуснатия корем след раждане?

Pregnant eats

Намаляването на отпуснатата кожа след бременност, изисква търпение. След като сте родили, тялото се нуждае от време, за да има отново плосък корем. Кърменето помага за процеса на отслабване. Ето някои мерки, които можете да предприемете, за да редуцирате отпуснатия корем.

Отпуснатата кожа се получава от загубата на сила на кожата и/или мускулите. Заради възрастта или определени събития, като бременността, е нормално кожата и мускулите ни да са отпуснати. Разбира се, може да се възстанови.

Причината за отпускането на кожата е унищожаването на нишките на еластина и колагена. Има и други фактори, които ускоряват процеса: липса на физическа дейност, рязко напълняване или отслабване, хранене.

koremni-presi-greshki

КАКВИ УПРАЖНЕНИЯ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ, ЗА ДА СВАЛИТЕ КОРЕМА И ДА СЕ СПРАВИМ С ОТПУСНАТАТА КОЖА?

Преди да отговорим на този въпрос, трябва да разберете дали имате нужда да отслабнете или нямате.

1. Ако се нуждаете от сваляне на килограми, можете да комбинирате упражнения, аеробни и за стягане.
2. Ако нямате нужда от отслабване, трябва да правите локализирани упражнения. Например, за стягане на седалището, коремни преси, за стягане на гърдите и пр.

Не забравяйте, че храненето е много важно, за да се справите с проблема. Може да комбинирате избраната от вас диета, с хомеопатични средства, стягаща козметика, биостимулация и пр.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване