Движение и бавно хранене за перфектна фигура през лятото

celulit

Това са два от основните диетични съвета за хора, които искат да отслабнат здравословно в навечерието на лятото. Чрез тези лесни съвети в продължение на три седмици можем да свалим излишните килограми. Диетолозите съветват да се избягват строгите диети, които обещават бързи резултати, а в последствие водят до йо- йо ефект.

Бавно хранене, планиране на менютата, избягване на алкохола и тренировки. Това са основните съвети, към които да се придържате, за да отслабнете през лятото.

През първата седмица на диетата е важно да се научим да се организираме, най- вече в избора и приготвянето на храната. Избягвайте да купувате изкушаващи захарни изделия, снаксове и пр.

hrani-kosopad

Импровизациите в случая не са добър вариант. Планирайте така менютата си, че да могат и останалите от семейството да ги ядат. Планирайте също и графика си на хранене, като не трябва да го нарушавате.

През втората седмица обърнете внимание на двете основни хранения – обяд и вечеря. Най- добре е да правим по пет хранения през деня. Порциите трябва да са умерени. Гарнитурите приготвяйте винаги от зеленчуци. Избягвайте сосове.

През третата седмица внимавайте с храненето навън. Внимавайте с алкохола – най- добре не пийте, докато сте на диета.

Поне 3 пъти седмично в течение на тези три седмици тренирайте по 30- 45 минути.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване