Домашни рецепти за разхлабване

poddarjane-na-tegloto

Както лошите хранителни навици, като строгите диети, могат понякога да причинят хранително разстройство , като запек, газове и др. За да се справите с тях, натуралните разхлабителни помагат за отслабването на корема, без да претоварвате храносмилателната система със синтетични лаксативи. Домашните разхлабителни са най- доброто решение срещу подуване на стомаха.

Има много домашни рецепти, които улесняват работата на чревния тракт и при запек. Най- важното е да се храним правилно. Ето някои домашни решения при стомашни проблеми:

slivi-korem

– Има рецепта, която се приготвя от семената на жиловляк. Това решение е най- подходящо при запек. Така лесно можете да отслабнете, като ускорите чревния тракт.

– Друго често използвано средство са сливите. Ако ги комбинирате с грозде, можете да приготвите домашна рецепта при запек.

– Шейк от спанак и ленено семе са добър вариант за възстановяване на чревната проходимост. Смесете предварително смелените и накиснати семена с малко от зеленчука, вода и разбийте. Пийте сутрин на гладно.

– Друга популярна рецепта са прасковите, които са полезни за справяне с подутия корем.

– Семената от чия също са полезни при запек. Активирайте семената като ги накиснете с малко вода, докато пуснат слуз и измийте чашата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване