Диетични крем- супи за отслабване

Кое ястие е здравословно, пълно с полезни вещества и помага за отслабване? Отговорът е: зеленчуковите крем- супи. Чудесни рецепти за отслабване, така че да не гладувате и да получавате всичко, от което тялото ви се нуждае.

krem-supa-tikva

Предлагаме ви няколко рецепти за зеленчукови крем- супи, които са много полезни при отслабване:

1. Крем- супа от тиква и канела. Тиквата притежава всичко, подходящо за диетите за отслабване. Засища много, заради високото съдържание на вода и фибра, но в същото време е нискокалорична. Действа пречистващо, така че да изхвърлим токсините.

Канелата регулира кръвната захар, така че да не гладуваме. Най- добре използвайте канела от Цейлон, защото е най- лечебна и ароматна.

2. Крем- супа от тиквички и уакаме. Тази рецепта е много полезна за храносмилането. Подходяща е за вечеря.

Тиквичката съдържа само 17 кал в 100 грама. Ускорява метаболизма и допринася за изхвърлянето на натрупаните мазнини.

В тази рецепта съчетаваме тиквичката с водораслото уакаме, което е известно със свойствата си, полезни за отслабване. Водораслото се вари и се смила заедно с тиквичката.

3. Крем- супа от праз и джинджифил. Празът ни помага срещу задържането на течности и компенсира прекаляването със солта. Празът е сред зеленчуците с най- малко въглехидрати, затова рецептата е подходяща и за вечерта. Джинджифилът също помага за ускоряването на метаболизма. Можем да го добавим пресен или на прах.

krem-supa-grah

4. Крем- супа от грах и червен пипер. Грахът е много полезен за храносмилането и съдържа много протеини, които за полезни при отслабването. Регулира кръвната захар и съдържа много фибра.

Червеният пипер също ускорява метаболизма и помага за топенето на мазнините.

Рецептата е подходяща за студени дни или зиморничави хора.

5. Крем- супа от гъби и овес. Гъбите са богати на протеини и са много здравословни. Овесът е много хранителен, но съдържа и много фибра. Затова помага при запек или храносмилателни проблеми.

Тази рецепта да се консумира на обяд, защото е много богата на енергия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване