Бързо и сигурно отслабване без глад! Виж Тук:

otslabvane-20

Ако търсите бърз и сигурен начин за отслабване, в следващите редове ще ви изложим най- ценните съвети, така че да го постигнете без да се подлагате на строги диети.

Най- добрият начин за бързо сваляне на килограми е здравословното хранене. Но тук се появява въпроса кое е здравословно и кое – не. Първо, трябва да изключите няколко групи храни, които съдържат вредни съставки.

Кои храни задължително да се изключат от менюто:

Газирани напитки. Вероятно дори не се усещате как ежедневно, най- вече през лятото, пиете една след друга от тях. Ако искате да отслабнете обаче, трябва да ги заместите с вода. Това важи и за купешките натурални сокове, различните видове топли напитки със сметана и захар и пр. Замествайте с вода, чай без захар, фрешове и шейкове, които се приготвят пред вас или от вас. Често пропускаме напитките, когато мислим как да намалим калориите, което се оказва много сериозна грешка.

Тестени, захарни изделия и снаксове. Кифли, кроасани, вафли, бисквити, чипс, банички, дюнери, пица и пр. Всички тези видове храни трябва да се заместят с плод, шепа ядки без сол, вода и пр.
Трябва да се ограничават също пастата и зърнените храни. Може да не изключват от менюто, но присъствието им трябва да е ограничено.

otslabvane-sheik

5 стъпки за гарантирано и безопасно отслабване

1. Спазвайте препоръките за храните, които да се изключат или да се ограничат от ежедневното меню. Това е първата и най- важна стъпка, за да смисъл в останалите ви действия.
2. Сутрешната закуска може да е обилна, но здравословна. Например, домашно приготвен сок или шейк, плод, варено яйце, чаша чай или кафе без захар. Може да включите и пълнозърнеста филия хляб с парче шунка или сирене, или с няколко маслини.
3. Яжте всеки ден плодове и зеленчуци. В почти всяко хранене трябва да има плод или зеленчук, или и двете. Освен тях, на обяд и вечеря трябва да има порция протеин, например месо или риба. Може да заместите с картоф или яйце, или кофичка кисело мляко.
4. Здравословно готвене. Това е изключително важна стъпка към бързото отслабване. Важно е да избягвате максимално пърженото и панираното. Да готвите с по- малко мазнина и сок.
5. Разнообразно хранене, без глад. Да се отслабва, не означава да се гладува. Ограничения с храненето има, но това не пречи да приемате разнообразна храна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване