Бърз метаболизъм само с три съставки – Виж Тук:

otslabvane-napitka-22

Свалянето на излишните килограми може да е много трудно. Хората често се подлагат на глад, за да успеят да свалят теглото, но това може да е опасно за здравето.

За да улесним процеса, можем да включим рецепта от природни съставки, която да подпомогне работата на метаболизма като го ускори. Представяме ви вариант с три много лесни съставки, но с изпитани свойства в битката срещу излишните килограми.

Ето кои са съставките:

Лимон. Този цитрусов плод е много полезен за изчистване на тялото от токсини, поддържане работата на черния дроб и храносмилателната система. Проблемите с храносмилането пречат на тялото да усвоява всички полезни вещества от храната. Лимонът съдържа фибрите, наречени пектин, които помагат да се чувстваме сити за повече време.

Мед. Когато го разтворим в леко загрята вода, помага за изчистването на токсините от тялото. Стимулира храносмилателната и отделителната система.

Канела. Помага за контрола на нивата на кръвната захар. Предпазва от трупане на мазнини. Ускорява обмяната на веществата. Потиска апетита. Особено полезна е за намаляване на мазнините в областта на корема.

Напитка за ускоряване на метаболизма от канела, мед и лимон

Съставки:

– 1 чаша вода (леко загрята)
– Сок от ½ лимон
– 1 лъжичка мед
– 1 лъжичка канела

Приготвяне:
Смесваме всички съставки и разбъркваме много добре.

Прием:
Пие се сутрин на гладно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване