3 мощни храни за топене на мазнините по корема

Без съмнение, една от най- трудните за поддържане зони на тялото, е коремът. Освен с упражнения, можем да си помогнем за топенето на мазнините в тази област и с подходяща храна.

Изследване на Университета в Харвард посочва кои са най- подходящите храни за тази цел. Списъкът е дълъг, но ние ще ви представим трите, които имат най- голямо въздействие за топенето на мазнините по корема. Ето кои са те:

Лимон
Този цитрус топи мазнините като предизвиква процеса термогенеза, чрез който елиминира токсините и изгаря излишните калории.

Сьомга
Съдържа омега- 3 мазнини, които помагат срещу свободните радикали и помагат за отслабването, като стимулират метаболизма.

Спанак
Този зеленчук е много подходящ за отслабването. Съдържа големи количества желязо, което е необходимо на тялото, за да може да се изхранва всяка клетка. А за хора с анемия е жизненоважно.

Най- хубавото е, че тези три храни могат да се комбинират идеално в едно ястие. Например, може да се приготви салата от спанак със сьомга, която да се овкуси с лимонов сок и черен пипер. Ястието е не само диетично, но и мощен стимул за метаболизма и изгарянето на повече мазнини.

Друг вариант е да се изпече сьомга с гарнитура от задушен спанак. За овкусяване отново може да се използва лимонов сок.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване