2 супер лесни рецепти за отслабване – Виж Тук:

otslabvane-cel

Това е перфектната смес за постоянно и прогресивно отслабване. Освежаващите качества на лимона и неповторимия вкус на джинджифила подобряват храносмилането, изгарят по естествен начин мазнините и действат стимулиращо за свалянето на килограми.

Освен това, и двете съставки са богати на витамин С, имат голямо антиоксидантно действие и не съдържат почти никакви калории.

Коренът от джинджифил е незаменима подправка за кухнята ни. Има термогенно действие, тъй като съдържа веществото джинджерол. Активна съставка, която помага за функционирането на червата, подобрява храносмилането, предпазва от газове и от подуване на тялото.

Лимонът съдържа аскорбинова киселина, която благоприятства храносмилането и помага за разтварянето на мазнините. Подобрява усвояването на вещества. Веществото пепсин подобрява усвояването на протеините и изгарянето на мазнините.

otslabvane-limonada

Т.е., комбинацията от тези два продукта, е мощен метаболитен стимулант.

Чай от джинджифил и лимон

Трябва ви парче пресен джинджифил или половин лъжичка джинджифил на прах. Покрийте и оставете да кисне в топла вода. Сервирайте, като добавите сок от изцедено парче лимон.

Пийте една чаша сутрин на гладно и една преди лягане, колкото време решите.

Лимонада от джинджифил и лимон

-2 литра вода
-1 лимон
-1 средна краставица
-2 лъжички настърган джинджифил
-10 листа от мента

Обелете и нарежете краставицата на тънки колелца и ги сложете във водата. Добавете лимона, също нарязан на фини колелца, настъргания джинджифил и листата от мента. Сложете в хладилника за два часа или за цяла нощ. На сутринта пийте напитката студена. Наистина е много освежаващо и помага за топенето на мазнините.

Ако тренирате, можете да пиете напитката, докато правите упражненията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване