10 начина да изгаряме калории, ако сме мързеливи

otslabvane-gorene-kalorii

Спазването на диета и правенето на упражнения е най- ефективният начин за отслабване. Но не винаги е лесно да бъдем дисциплинирани , особено когато резултатите не идват толкова бързо, колкото се надяваме.

Но преди да се откажете, опитайте и да внесете някакво разнообразие в режима си. Предлагаме ви няколко различни метода, които са лесни и много ефективни при топенето на калории.

1 Чаша кафе на закуска. Кофеинът, в правилната доза, има интересни свойства. Освен че ни събужда сутрин, чаша кафе ни помага да изгаряме и повече калории. Ефектът се запазва три часа, след като сме го пили. Пийте го без захар или с натурален подсладител.

2 Седнете на голяма топка. Тази топка се използва в пилатеса и е много полезна за изгаряне на излишните калории. Достатъчно е да смесите за половин час стола с топката. Може да изгорите до 260 калории, само като седите върху нея.

3 Активирайте метаболизма. За да изгорим повече калории и да активираме метаболизма, можете да промените начина си на хранене. Два пъти седмично намалете приема на въглехидрати и заложете на фибри (зеленчуци) и протеини (месо).

metabolizam-uskorqvane

4 Дъвчете дъвка при глад. Огладнявате по никое време? Имате два варианта: или направете лека закуска (плод, например), или потиснете апетита с дъвчене на дъвка.

5 Секс. Всеки вид физическа дейност води до изразходване на енергия. Сексът е сред най- препоръчителните неща. Освен това ни прави и много щастливи.

6 Следете температурата на стаята. Най- много калории се изгарят при 18 градуса температура на околната среда.

7 Яжте подправки. Старайте се да замествате солта с ароматни подправки. Има доста подправки, които са доста ефективни при отслабване.

8 Отпускане. Стресът е сред враговете на теглото ни. За да отслабнем, трябва да избягваме стреса и напрежението. Отделяйте време за себе си през деня, в което да си почивате и да се отпускате, дори да са няколко минути.

9 Ходене. Това е много лесен начин да изгаряме излишните калории. Поне 20 минути ходене на ден е достатъчно. Ако прекарвате деня си седнали, всеки час отделяйте по пет минути, за да походите.

10 Упражнения у дома. Ако нямате време или желание да ходите в спортна зала, правете упражнения у дома. В интернет можете да откриете много и най- разнообразни тренировки, които можете да изпълнявате вкъщи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване