Чай оолонг – защо холивудските звезди го пият

Открийте чудесните качества на чаят на известните. Освен че помага за отслабване, е лечебен и много вкусен.

оолонг

Въпреки че доскоро беше неизвестен, все повече холивудски знаменитости го включват в диетите си, чаят оолонг се пие от хилядолетия в азиатските страни.

Прави се от растението camellia sintesis. Според някои е разновидност между зеления и червения чай. Произхожда от Китай, но с най- високо качество е този от Тайван.

Оолонг е полуферментирал чай с деликатен аромат между плодов и цветен. В началото вкусът е много силен, но после откривате колко е приятен. Продуктът е напълно натурален и се използва в различни комбинации за отслабване.

Доскоро редица известни личности го пазиха в дълбока тайна не само заради свойствата му да топи мазнините и освежаващият вкус, но и заради лечебните му качества.

Неговото съдържание на минерали и витамини А и С го правят силен антиоксидант (повече от зеления чай). Редовната му консумация помага срещу свободните радикали, което го превръща в съюзник на красотата и младостта.

Засилва имунната система.

Предпазва кръвообращението и сърдечно- съдовата система като поддържа ниски нива на триглицеридите и оолонг1холестерола.

В момента се изследват свойствата му за предпазване от рак.
Ускорява метаболизма.

Отлично средство срещу махмурлук.

Ваш съюзник за отслабването

Продуктът не помага да се отслабне по „магически“ начин, но е чудесна природна добавка, за да го постигнете, като го включите в диетата си.

Чаят пречи на натрупването на мазнини. Ако искате да отслабнете, съчетайте напитката с балансирана диета и малко спорт. Пречистващото му действие и фактът, че блокира трупането на липидите, превръщат този чай в подходяща добавка към храненето ви.

Прибавянето на чаша оолонг към ежедневното ви меню е добър навик, който ще се отрази положително на здравето ви. Препоръчително е чаят да се пие след хранене.

Най- добре е да взимате чая насипно, а не в торбички. Залейте листата с вода, малко преди да заври. Покрийте чашата и оставете да престои няколко минути.

Приготвяне на чай оолонг. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване