Храни за слаба талия

талияСамо след 2 месеца идват Коледните и новогодишни празници. Със сигурност всяка жена иска да изглежда добре в тоалета си. Затова ви предлагаме някои храни, които може да включите още от сега в режима си, за да отслабнете с  няколко сантиметра в  талията и корема.

ХРАНИ ЗА  ОТСЛАБВАНЕ В  ТАЛИЯ

Обезмаслено кисело мляко. Може да го консумирате вместо прясно мляко. Киселото мляко стимулира чревната флора, като намалява подуването на чревната лигавица. Подобрява храносмилането, елиминира токсичните вещества или шлаки, които могат да нарушат работата на чревния тракт.

– Ананас. Може да се консумира и като прясно изцеден сок. Чаят от ананас има диуретични, разхлабителни и антивъзпалителни свойства. Може да го ядете и суров.

Включете киви в диетата си. Този плод не само е с малко калории, но съдържа фибри и витамин С, който увеличавакиви топенето на мазнините. Важно е, че витамин С благоприятства образуването на Л- карнитин, който помага за намаляване на мастната тъкан и увеличаване на мускулната маса. Л- карнитинът е най- полезен за отслабване.

– Подправки като черния пипер, джинджифил и канела са много подходящи за сваляне на сантиметри от талията, тъй като съдържат вещества, които топят мазнините и намаляват корема.

Риба – много е полезна за отслабване. Богата е и на протеини.

Сами по себе си храните не могат да направят чудеса. Ако ги включите в диета за отслабване обаче, ще се възползвате най- добре от качествата им.

Упражнения за тънка талия. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване