Приема на литър вода дневно гарантира бързото отслабване!

отслабване с водаНавярно на всички вас се е случвало да се питате как да отслабнете,какви мерки да предприемете, за да намалите излишните килограми, коя диета е най-подходяща. Някои опитват с фитнес, други – с всевъзможни хапчета или просто се подлагат на безпощаден глад.

Чували сме и за т.н разделно хранене, плодова диета, 90 дневна диета и т.н. според които няма съмнение, че ще станем слаби както винаги сме желали или пък ще влезем отново в любимите дънки. Изследователи обаче са открили доста отдавна абсолютно безплатен, достъпен за всеки и ефикасен начин за освобождаване от излишните мазнини. Редовното приемане на вода намалява килограмите и помага да направим и запазим фигурата си ослепителна. За да можем да отслабнем се препоръчва да пием преди хранене една малка бутилка (500 мл. ) вода.
Това изследване е резултат на множество проучвания , извода от които е, че водата оказва огромно въздействие на хранителния режим. Бренда Дейви (известен професор от Вирджиния – САЩ) подробно обяснява благоприятните свойства на водата за сваляне на килограми – тя не само диета водаразгражда веществата, но и подтиска глада, предизвиква чувство на ситост и по този начин намалява приема на излишни калории.

Много други учени стигат до същите изводи, които гласят, че поемайки по литър вода всеки ден, отслабването е не само възможно, но и гарантирано, без да се измъчваме с някакви жестоки диети.
Разбира се, не трябва да забравяме и спорта,който също е здравословен, да правим разнообразни упражнения, да си отделим по един час на ден,за да потичаме в парка, или да се разходим пеша вместо просто да се повозим с колата. Да се храним нормално, да не прекаляваме – особено вредни са сладките изкушения, пърженото, безалкохолните газирани напитки, прекомерното използване на сол и т.н. Да не забравяме, че винаги можем да заменим шоколада с една ябълка или някакъв друг плод, а свинското – с пилешко, или риба.

Виж как отслабна най-дебелия българин! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване
Един коментар по “Приема на литър вода дневно гарантира бързото отслабване!
  1. tea каза:

    nqmam nadnormeno teglo .. no iskam da si vurna kilogramite koito bqh predi da rodq e bqh 48 sega sum 60 isprobvala sum kakvo li ne kolani lekarstva dietii nishto i nishto smukvam do 55 otnovo kachvam do 60 …. nujdaq se ot neshto efikasno shte spazvam strikno stiga daaa ima efekt ..blagodarq predvaritelnoo aa kolko to do dieta sas voda kachvam ot kolko to da smukvam ..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване