Как се отслабва с млечната суроватка

суроваткаКАЧЕСТВА НА МЛЕЧНАТА СУРОВАТКА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Съществуват различни хранителни добавки, които помагат да отслабнете, като например, млечната суроватка (цвик). Запознайте се със свойствата на този продукт, за да разберете как да го използвате в диетата си.

Млечната суроватка е богата на протеини, витамини и минерали, които раздвижват мастната тъкан. Заради тези свои компоненти, е изключително подходяща като елемент в диетите за отслабване.

СВОЙСТВА НА МЛЕЧНАТА СУРОВАТКА:

Протеините, които съдържа, създават усещане за ситост, поради което ядете по- малко. От друга страна, тези протеини са с високо биологично качество, необходими да формират тъканта и да избягват загубата на мускулна маса. Млечната суроватка съдържа жизненоважни аминокиселини – хистидин, изолеуцин, левцин, лизин, метионин, фенилаланин, треонин, триптофан и валин.

Подобрява топенето на мазнини, заради антиоксидантното си действие. Намалява въздействието на токсините всуроватка1 тялото, като свободните радикали, например .

Подобрява метаболитния процес, което води до пречистване на тялото.

Ако консумирате млечната суроватка в диета за отслабване, и правите редовно упражнения, ще отслабнете и ще натрупате мускулна маса.

За да се възползвате от свойствата на млечната суроватка, трябва да знаете как да я консумирате. Обикновено се намира на прах. Добавяте 1-2 лъжички от него към вашия сок за отслабване или шейк, но може да се добави и към храната.

Как да си приготвим домашно кисело мляко. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване