Как да стегнем кожата след отслабване

След като отслабнем и стопим мазнините, обикновено кожата се отпуска. За да избегнете този неприятен ефект, ви предлагаме няколко идеи за стягане на кожата.

кожа

Представете си балон, който пълните с въздух, после го отпускате и пак го пълните. Стените на балона губят еластичност и твърдост. Същото се случва и с кожата, когато няколко пъти напълнявате и отслабвате. Ако и вашият случай е такъв, не се притеснявайте.

Как да стегнем кожата след отслабване?

Подхранвайте кожата адекватно. Прилагайте домашни кремове и маски за стягане. Така ще снабдите кожата с протеини, мастни киселини, витамини и минерали.
– Подобрете циркулацията. Не само трябва да направите диета с малко мазнини, но и има домашни и натурални рецепти, които подобряват достъпа на вещества до кожата.
– Студени душове. Едно от популярните решения е правенето на студени душове върху отпуснатата кожа.
– Локализирани упражнения. Отпуснатата кожа е един от проблемите при хората, които са отслабнали. В такива случаи помагат упражненията.
– Хирургия. В крайни случаи, когато хората са се подложили на операция за отслабване, после трябва да се направи операция за отстраняване на излишната кожа.

Ако сте отслабнали с доста килограми и сте стопили доста мазнини, трябва да стегнете кожата си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване