Как да контролираме порциите храна, за да отслабнем

порцииОТСЛАБВАНЕ БЕЗ ГЛАД

Няколко аспекта са важни в диетата за отслабване, като например, количеството и качеството на храната. Те се допълват, за да постигнете крайния резултат – отслабване. Нека обърнем внимание на  проблема как да контролираме порциите, за да отслабнем, но и така че да не гладуваме.

Основното е изборът на храни за диетата за отслабване, те не само ще ви помогнат да свалите килограми, но и да подобрите качеството си на живот. Също така обаче е важно как контролирате порциите храна и как се въздържате от изкушенията.

Да отслабнете без да гладувате е напълно възможно и може да го постигнете, чрез балансирана и хармонична диета, която да ви доставя по- малко калории от необходимите ви, но и не прекалено малко. Ако намалите с 10-20% ежедневния прием на калории, и добавите физическа активност, шансът дапорции1 отслабнете здравословно и без глад, е много голям.

Това намаляване на калории можете да го постигнете чрез контролиране на порциите, което може да стане, ако имате под ръка мерилките за храна – чаша(200-250 мл), лъжица, чаша – 300-350 мл, чиния и пр.

Едно от основните правила на диетите за отслабване е да се яде по- малко количество, но по- често през деня. Тази идея има много преимущества пред това да ядете много, но веднъж или два пъти през деня.

Ако ядете 6 пъти на ден, но контролирани порции, метаболизмът се засилва и започвате да топите мазнините по- бързо. Бързите диети са изкушаващи, но тялото се адаптира по- лесно към по- бавните.

За наднорменото тегло. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване