Здравословни храни, които са подходящи за диети

сушиИма много продукти, които по принцип са здравословни, но ако вашето желание е да отслабнете – забравете ги за известно време.

На първо място от тези храни е сушито, също така морските дарове, ориза и водораслите. Според много голяма част от хората японската кухня е много подходяща за всички, които искат да отслабнат. Всъщност обаче някои от роловете  и  майонеза или пък висококалорично сирене.

Докато спазвате диета забравете както за японската, така и за китайската видове кухня – техните ястия са предимно пържени.

Не яжте и сушени плодове. Те са полезни, но на ден от тях можете да си позволите най – много една шепа. Нерядко се случва техните производители да си позволят да им добавят захар, а именно това ги прави много калорични.

Макар някои от диетите да наблягат на консумацията от зърнени продукти, то това съвсем не е правилно. Независимо отфреш това дали брашното е бяло или пък пълнозърнесто, то е богато на въглехидрати и точно заради това ограничете и техния прием.

Неподходящи за отслабване са натуралните сокове, напитките с подсладители, бутилираните студени чайове. Заменете ги с неподсладен чай, кафе или фрешове. Ако пък не можете без сладкото прибавете им изкуствени подсладители. Можете да си позволите и прясноизцеден сок. А и плодовете помагат за отслабването, богати са на витамини и полезни влакнини. Абсолютно забранени са салатите и супите с кротони – те са враг номер едно на тънката фигура. Яжте най – много пресни зеленчуци, които овкусявайте предимно с лимонов сок и олио или зехтин.

Сосовете за спагети също са забранени. На спагетите можете да добавите само доматен сос или пармезан.

Училищните лавки ще продават само здравословни храни. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване