7 съвета за стегнато дупе без упражнения

dupe-1

Ако ви мързи да правите упражнения, за да имате стегнато дупе, опитайте да спазвате следните инструкции:

1. Не пийте алкохол и не яжте сладко
Може да ги консумирате от време на време, но много умерено и в малки количества. Помнете, че съдържат празни калории, които не ви осигуряват никакви полезни вещества. Само се натрупват под формата на мазнини по тялото.
2. Не прекалявайте с излагането на слънце
Прекомерното печене на слънце отпуска кожата. Затова винаги използвайте най- добрата защита. Но и не прекалявайте със слънчевите бани.
3. Не пропускайте хранения
Така няма изобщо да си спестите калории или да отслабнете. Когато тялото усети, че получава по- малко храна, започва да трупа мазнини или черпи енергия от мускулите – най- лошото за задните части.

dupe
4. Ставайте от стола от време на време
Дългите часове седене пред компютъра е много лошо за задните части. Заседналия начин на живот води до загуба на мускули, отпускане на кожата, влошава кръвообращението. Причинява и целулит.
5. Стойте изправени
Правилната стойка е много важна за здравето ни. А и за начина, по който изглежда фигурата ни.
6. Не се къпете с гореща вода
Ако водата, с която се къпете, е повече от 37 градуса, вредите на кожата. Става суха и се отпуска. Най- добре е да се къпете с хладка вода, а накрая да завършвате със студена. По този начин ще стимулирате кръвообращението и кожата ще е по- стегната.
7. Използвайте стълбите, дори когато има асансьор
Качването на стълби е много полезно упражнения за тялото, особено за краката и седалището. Така че, винаги се възползвайте от тях, независимо, че има и асансьор.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Красота

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване