Супер храни за отслабване

dieta-kalorii

Повечето жени се притесняват постоянно за отслабването. Макар да знаем, че трябва да поддържаме здравословно тегло, медиите постоянно ни карат да прекрачваме разумните граници. Постоянно сме бомбардирани със снимки на модели и актриси, които са толкова слаби. Затова и ние искаме да имаме такава фигура.

Един от разумните начини да сме винаги във форма или да свалим излишните килограми, е начинът на хранене. Известните супер храни са добър вариант. Истината е, че никоя храна сама по себе си не може да ни накара да отслабнем. Но като част от здравословен режим, резултатите ще са по- различни.

Карфиол: Съдържа много полезни вещества, като повечето кръстоцветни. Богат е на витамин С и фолиева киселина. Мощен антиоксидант е. Бори успешно токсините, които причиняват различни болести. Пречат и на отслабването.

Боб: Смята се за една от най- добрите храни на света. Включването на боба в диетата е стъпка в правилната посока. Засищат ни, богати са на протеини и на много други вещества. Можем да го приготвяме по различни начини.

bob-salata-1

Хумус: Прави се от нахут. Хумусът обаче се храносмила по- лесно от нахута. Хумусът увеличава енергията в тялото ни, съдържа желязо, витамин С и др. Подходяща храна при физическа активност.

Яйца: Богати са на протеини, затова ни държат сити за повече време. Доказано е, че хората, които ядат яйца на закуска, отслабват по- лесно.

Грейпфрут: Освежава, хидратира, зарежда ни с полезни вещества. Плодът е нискокалоричен. Притежава термогенни свойства, което означава, че по- лесно топи мазнините.

Вода: Тялото ни трябва да е добре хидратирано, за да функционира правилно. Помага ни да изхвърляме токсините от тялото. Трябва да пием достатъчно вода, за да възстановяваме течностите, които губим.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване