Плюсове и минуси на диетата с лимон

limoni-1

Освен че е сред големите източници на витамин С, лимонът притежава пречистващи качества, които ни помагат да отслабнем и да изгаряме излишните калории. Диетата с лимон е сред често използваните средства за отслабване.

Целта на диетата е да пречисти тялото. Консумацията на лимон през деня ни помага да пречистваме тялото, подобрява храносмилането и елиминира токсините.

ДОБЪР ИЛИ ЛОШ ИЗБОР?

Тъй като диетата с лимон може да е агресивна, не е препоръчително да се прави повече от седем дена. Така може да свалите един размер само за седмица, но е много вероятно да има и йо- йо ефект, ако се върнете към стария си режим.

Освен че помага да отслабваме бързо, могат да се появят симптоми като преумора, виене на свят, високо кръвно, ниска кръвна захар, преумора и др. симптоми.

limon-voda

В КАКВО СЕ СЪСТОИ?

Диетата с лимон се състои в това да замествате напитки като кафе, сок или чай с лимонада (без захар, без никакви подсладители, с вода на стайна температура).

Лимонадата трябва да се консумира преди всяко хранене. По време на диетата избягвайте мазнините. Може да включите зеленчуци, а от третия ден и бяло месо.

Важно е да се храните балансирано и здравословно по време на диетата.

Преди да се подложите на диетата, проверете дали сте с добро здравословно състояние.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване