Как да свалим най- много килограми за една седмица

teglo

Трябва да отслабнете, но нямате много време. Разполагате само с една седмица. Започнете с интензивно кардио по 40 минути дневно, както и две- три тренировки с гирички. Въпреки че за една седмица може да се свали доста тегло без опасност, ето някои съвети, които могат да ви помогнат. Ето важни съвети за диетата ви:

Фибра

Освен да тренирате и да премахнете калоричната храна, добавете фибри към храната си. Може да ги приемате по много начини. Например: пълнозърнеста храна, горски плодове, ябълки и пр. Бързо запълват стомаха и забавят храносмилането.

Протеини

Освен че трябва да увеличите фибрите, трябва да направите същото и с протеините. Те също забавят храносмилането. Също ще се чувствате сити дълго време. Помагат за развиването на мускулите, които изгарят най- много калории. С увеличаването на мускулната маса, ще успеете да отслабнете, защото ще хабите много калории. От храните с протеини включете задължително пилешко, мляко, грах, риба.

proteini-dieti

Вода

Това е много важен детайл в седмичната ви диета. Водата заема много място в стомаха, и също като фибрите и протеините е много полезна за храносмилането. Пийте по близо 2 литра вода на ден. Може и да е под формата на бульон, чай. Има плодове, които също съдържат много вода, като диня, пъпеш, портокали.

Сол

Много често поемаме повече сол от необходимото, без изобщо да разберем. Добавяме със солницата в храната, без да знаем, че тя вече съдържа достатъчно. Прекаляването със сол води до подуване и задържане на течности.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване