Ето как сами да си изготвим меню за отслабване:

Може да се отслабне и  без  изтощителни диети и убийствени тренировки. Важното е да спозваме определена схема на броя хранения и на храната, която консумираме. По този начин ще сме сигурни, че сме приели необходимото количество храна и спазваме баланс.

Как да го постигнем? Нека разгледаме едно примерно меню за отслабване:

Сутрешна закуска. Кафе без захар, протеин и някакъв пълнозърнест продукт. Например – две печени пълнозърнести филии в парче пуешко филе. Протеинът може да е също някакъв млечен продукт.

Преди обед е идеално време за лека междинна закуска. Най- добрият вариант е плод – две кивита, банан или портокал. По този начин няма да дочакаме до обяд на празен стомах.

На обяд, менюто може да включва първо и второ. Като първо, можем да хапнем някаква зеленчукова супа или салата. Второто трябва да е вид протеин – риба, пилешко. Важното е да не е тлъсто.

Следобедната закуска отново трябва да е някакъв плод – банан или ябълка.

На вечеря схемата трябва да е подобна като обедната, но в по- малко количество. Някакви зеленчуци като гарнитура или салата. А второто отново някакъв протеин – може да варено яйце, или риба, или месо.

Добре е последното хранене за деня – вечерята, да е най- късно два часа преди да си легнем. Идеалният час е между 18,30 и 19,30 часа. Между храненията трябва да има по 2-3 часа промеждутък.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване