Диета според зодията

dieta-zodiia

Диетата според зодиакалния знак е последна мода в здравословното хранене. Тя показва как трябва да се хранят представителите на всеки знак.

Овен. Забранени са му храните, които се трупат под формата на мазнини. Това води обикновено до застой в диетата. Ако искате да се грижите за фигурата и здравето си, най- добре е да обръщате по- голямо внимание на зеленчуците, независимо дали са сурови или сготвени.

Телец. Обичат калоричната храна: сладкиши, сандвичи и пр. Не се препоръчват и драстичните диети. Да наблягат повече на салатите, овкусени със зехтин и риган.

Близнаци. Трябва им такава диета, която да не забавя ежедневното им темпо, тъй като са доста активни. Добре е да се хранят на 3 часа, по 5 пъти на ден, без да пропускат никое хранене. Така метаболизмът им ще е активен и няма да качат изненадващо килограми.

Рак. Подуването е сред основните проблеми при жените раци. Затова, трябва да приемат пречистващи храни, като копър или аспержи. Също да консумират повече плодове и зеленчуци.

Лъв. За жените от зодията е важно да спазват диета, която да им осигурява енергия, за да поддържат форма през деня. Затова трябва да консумират повече протеини и да обръщат внимание на съветите, които ни помагат да имаме здравословна и балансирана диета.

zelena-dieta

Дева. Жените от зодията са много добре започнати с йо- йо ефекта, редуват периоди на отслабване с периоди на напълняване. За да се поддържа баланса и идеалното тегло, трябва да пият повече течности, бульони и сокове за отслабване.

Везни. Трябва да се хранят така, че да си набавят всички хранителни вещества и в същото време да борят преумората и подуването. Елиминирането на токсините от тялото не само помага за отслабването, но и ни зарежда с енергия и жизненост.

Скорпион. Сигурно след като преядете, чувствате угризения. За да ги избегнете, намалете консумацията на месо до два пъти седмично, а риба – 3 пъти. Основното хранене може да е с гарнитура от зеленчуци, с по 2- 3 плода на ден.

Стрелец. Обичат да прекарват деня си на открито. За да са във форма, трябва да приемат достатъчно витамини и минерали, които да осигуряват енергия за поддържането на активен ритъм.

Козирог. Обикновено имат физически дисбаланси, т.е., резки промени в теглото. Да наблягат на сезонните плодове и зеленчуци, в комбинация в физически упражнения.

Водолей. Ако искате да си решите проблемите с теглото, ограничавайте въглехидратите. Това не означава изобщо да не ги консумирате. Избягвайте рафинираните въглехидрати. Хранете се здравословно, за да поддържате здравето и теглото си.

Риби. Наблегнете на сезонната храна, за да си решите проблемите с килограмите. Винаги, когато е възможно, ги яжте сурови, овкусявайте със зехтин. За отслабването е важно да се пречистите от токсините.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване